POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR

  1.      Introducere

Aceasta este politica de confidențialitate a datelor a Investoo Group („Investoo”).

Investoo vă respectă confidențialitatea și se angajează să vă protejeze datele personale. Această politică de confidențialitate vă va informa cu privire la modul în care ne îngrijim datele personale atunci când vizitați unul dintre site-urile noastre web (indiferent de unde îl vizitați) și vă spune despre drepturile dvs. de confidențialitate și modul în care legea vă protejează.

  1.      Informații importante: cine suntem

Scopul acestei politici de confidențialitate

Această politică de confidențialitate își propune să vă ofere informații cu privire la modul în care Investoo colectează și procesează datele dvs. personale prin utilizarea acestui site web, inclusiv orice date pe care le puteți furniza prin intermediul acestui site web atunci când furnizați datele dvs. personale sau consimțiți să primiți materiale suplimentare de la noi sau de la compania noastră parteneri.

Acest site web nu este destinat copiilor și nu colectăm cu bună știință date referitoare la copii.

Este important să citiți această politică de confidențialitate împreună cu orice altă politică de confidențialitate sau politică de prelucrare echitabilă pe care o putem oferi în anumite ocazii în care colectăm sau prelucrăm date cu caracter personal despre dvs., astfel încât să fiți pe deplin conștienți de modul și motivul pentru care utilizăm datele dvs. . Această politică de confidențialitate completează alte notificări și politici de confidențialitate și nu are scopul de a le suprascrie.

Controlor

Investoo este operatorul și este responsabil pentru datele dvs. personale (denumite în mod colectiv „noi”, „noi” sau „noștri” în această politică de confidențialitate).

Investoo Group poate fi, din când în când, alcătuit din diferite persoane juridice. Această politică de confidențialitate este emisă în numele fiecărei companii a Grupului Investoo, astfel încât atunci când menționăm Investoo, „noi”, „noi” sau „noștri” în această politică de confidențialitate, ne referim la compania relevantă din Grupul responsabil de operarea acestui site web și pentru prelucrarea datelor dvs..

Am numit un manager de protecție a datelor („DPM”) Cine este responsabil pentru supravegherea întrebărilor legate de această politică de confidențialitate. Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, inclusiv orice solicitări de exercitare a drepturilor dvs. legale, vă rugăm să contactați DPM folosind detaliile prezentate mai jos..

Detalii de contact

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate sau practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să contactați DPM în următoarele moduri:

Numele complet al persoanei juridice: Investoo Ltd

Adresa de e-mail: [e-mail protejat]

Număr de telefon: (+44) (0) 20 3488 2091

Aveți dreptul de a face o reclamație în orice moment la Biroul comisarului pentru informații („ICO”), Autoritatea de supraveghere din Marea Britanie pentru probleme de protecție a datelor (www.ico.org.uk). Cu toate acestea, am aprecia șansa de a face față preocupărilor dvs. înainte de a aborda ICO, așa că vă rugăm să ne contactați în primă instanță.

Modificări ale politicii de confidențialitate și datoria dvs. de a ne informa despre modificări

Ne ținem politica de confidențialitate sub revizuire periodică. Este posibil să actualizăm această politică din când în când, publicând o nouă versiune pe site-ul nostru web. Ar trebui să verificați această pagină ocazional pentru a vă asigura că sunteți mulțumit de orice modificare a acestei politici. Este posibil să vă anunțăm prin e-mail modificările aduse acestei politici.

Este important ca datele personale pe care le deținem despre dvs. să fie corecte și actuale. Vă rugăm să ne țineți la curent dacă datele dvs. cu caracter personal se modifică în timpul relației cu noi.

Link-uri terță parte

Acest site web include link-uri către site-uri web terțe, plug-in-uri și aplicații. Dacă faceți clic pe aceste linkuri sau activați aceste conexiuni, puteți permite terților să colecteze sau să partajeze date despre dvs. Nu controlăm site-urile terțe și nu suntem responsabili pentru declarațiile lor de confidențialitate. Când părăsiți site-ul nostru web, vă încurajăm să citiți politica de confidențialitate a fiecărui site web pe care îl vizitați.

  1.      Datele pe care le colectăm despre dvs.

Date cu caracter personal sau informații personale înseamnă orice informații despre o persoană din care persoana respectivă poate fi identificată. Nu include date în care identitatea a fost eliminată (date anonime).

Putem colecta, utiliza, stoca și transfera diferite tipuri de date cu caracter personal despre dvs. pe care le-am grupat împreună după cum urmează:

  •                Date de identitate include prenume, nume de fată, prenume, nume de utilizator sau identificator similar, stare civilă, titlu, data nașterii și sex.
  •                Datele de contact include adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail și numerele de telefon.
  •                Date financiare include detalii despre contul bancar și cardul de plată.
  •                Date despre tranzacții include detalii despre plățile către și de la dvs. și alte detalii despre produsele și serviciile pe care le-ați achiziționat de la noi.
  •                Date tehnice include protocolul internet („IP”) Adresa, datele dvs. de conectare, tipul și versiunea browserului, setarea și locația fusului orar, tipurile și versiunile de plug-in-uri ale browserului, sistemul de operare și platforma și alte tehnologii de pe dispozitivele pe care le utilizați pentru a accesa acest site web.
  •                Date profil include numele dvs. de utilizator și parola, achizițiile sau comenzile făcute de dvs., interesele, preferințele, feedback-ul și răspunsurile la sondaj.
  •                Date de utilizare include informații despre modul în care utilizați site-uri web, produse și servicii.
  •                Date de marketing și comunicații include preferințele dvs. de a primi marketing de la noi și terți și preferințele dvs. de comunicare.

De asemenea, colectăm, utilizăm și împărtășim date agregate, cum ar fi date statistice sau demografice. Datele agregate pot fi derivate din datele dvs. personale, dar nu sunt considerate date cu caracter personal în legislație, deoarece aceste date nu vă vor dezvălui direct sau indirect identitatea. De exemplu, putem agrega datele dvs. de utilizare pentru a calcula procentajul de utilizatori care accesează o anumită caracteristică a site-ului web. Cu toate acestea, dacă combinăm sau conectăm date agregate cu datele dvs. personale astfel încât să vă poată identifica direct sau indirect, tratăm datele combinate ca date personale care vor fi utilizate în conformitate cu această politică de confidențialitate.

Nu colectăm nicio categorie specială de date cu caracter personal despre dvs. (aceasta include detalii despre rasa sau etnia dvs., convingerile religioase sau filozofice, viața sexuală, orientarea sexuală, opiniile politice, apartenența la sindicat, informații despre sănătatea dvs. și date genetice și biometrice ). Nici nu colectăm și stocăm informații despre condamnări penale și infracțiuni.

Dacă nu reușiți să furnizați date cu caracter personal

În cazul în care trebuie să colectăm date cu caracter personal prin lege sau în temeiul unui contract pe care îl avem cu dvs. și nu furnizați aceste date atunci când vi se solicită, este posibil să nu putem efectua contractul pe care îl avem sau încercăm să încheiem cu dvs. (de exemplu, pentru a vă furniza bunuri sau servicii). În acest caz, este posibil să trebuiască să anulăm un produs sau un serviciu pe care îl aveți la noi, dar vă vom notifica dacă acesta este cazul la momentul respectiv.

  1. 4.      Cum sunt colectate datele dvs. cu caracter personal?

Folosim diferite metode pentru a colecta date de la și despre dvs., inclusiv prin:

  •               Interacțiuni directe. Puteți să ne furnizați datele dvs. personale completând formularele sau corespondența cu noi prin poștă, telefon, e-mail sau altfel. Aceasta include datele personale pe care le furnizați atunci când:

o aplicați sau vă înregistrați pentru produse sau servicii;

o creați un cont pe site-ul nostru web;

o abonați-vă la serviciul sau publicațiile noastre;

o solicitați să vi se trimită materiale de marketing;

o participa la o competiție, promovare sau sondaj; sau

o dați-ne feedback sau contactați-ne.

  •               Tehnologii automate sau interacțiuni. Pe măsură ce interacționați cu site-ul nostru web, vom colecta automat date tehnice despre echipamentul dvs., acțiunile de navigare și modelele. Colectăm aceste date personale utilizând cookie-uri, jurnale de server și alte tehnologii similare. Este posibil să primim și date tehnice despre dvs. dacă vizitați alte site-uri web care utilizează cookie-urile noastre. Pentru mai multe informații despre cookie-urile pe care le folosim, vă rugăm să consultați „Cookie-uri de mai jos.
  •               Terțe părți sau surse accesibile publicului. Este posibil să primim date personale despre dvs. de la diferite terțe părți, după cum se arată mai jos:

o Date tehnice de la următoarele părți:

  •  membrii rețelei noastre de afiliați;
  •  partenerii noștri de afaceri;
  •  schimburi de date ale terților (de exemplu, schimbul de date al Lotame);
  •  furnizori de analize (de exemplu, Google);
  •  rețele publicitare; și
  •  furnizorii de informații de căutare.

o Date de contact, financiare și tranzacții de la furnizorii de servicii tehnice, de plată și livrare.

o Identitate și date de contact de la brokeri sau agregatori de date.

o Identitate și date de contact din surse disponibile publicului, cum ar fi Casa companiilor și Registrul electoral cu sediul în interiorul UE.

  1.      Cum utilizăm datele dvs. personale

Vom folosi datele dvs. personale numai atunci când legea ne permite acest lucru. Cel mai frecvent, vom utiliza datele dvs. personale în următoarele circumstanțe:

  •               În cazul în care trebuie să încheiem un contract, urmează să încheiem sau să încheiem cu dvs..
  •               Acolo unde este necesar pentru interesele noastre legitime (sau cele ale unei terțe părți), iar interesele și drepturile fundamentale ale dvs. nu depășesc aceste interese.
  •               Unde trebuie să ne conformăm unei obligații legale.

În general, nu ne bazăm pe consimțământ ca bază legală pentru prelucrarea datelor dvs. personale, deși vom obține consimțământul dvs. înainte de a vă trimite comunicări de marketing direct către terți prin e-mail sau mesaj text. Aveți dreptul de a retrage consimțământul pentru marketing în orice moment, contactându-ne.

Scopuri pentru care vom folosi datele dvs. personale

Am prezentat mai jos, într-un format de tabel, o descriere a modurilor în care intenționăm să utilizăm datele dvs. personale și pe care dintre bazele legale ne bazăm pentru a face acest lucru. De asemenea, am identificat care sunt interesele noastre legitime acolo unde este cazul.

Rețineți că putem prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru mai mult de un motiv legal, în funcție de scopul specific pentru care folosim datele dvs. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de detalii despre temeiul juridic specific pe care ne bazăm pentru a prelucra datele dvs. cu caracter personal în cazul în care au fost prezentate mai multe motive în tabelul de mai jos.

Scop / Activitate Tipul de date Baza legală a prelucrării, inclusiv baza interesului legitim
Pentru a vă înregistra ca nou utilizator / client (a) Identitate

(b) Contact

(a) Executarea unui contract cu dvs.

(b) Necesar pentru interesele noastre legitime (pentru a ne păstra evidențele actualizate și pentru a studia modul în care clienții folosesc produsele / serviciile noastre)

Pentru a procesa și livra comenzi, inclusiv:

(a) Gestionarea plăților, taxelor și taxelor

(b) Colectarea și recuperarea banilor datorați nouă

(a) Identitate

(b) Contact

(c) Financiar

(d) Tranzacție

(e) Marketing și comunicații

(a) Executarea unui contract cu dvs.

(b) Necesar pentru interesele noastre legitime (pentru a recupera sumele datorate nouă)

Pentru a gestiona relația noastră cu dvs., care va include:

(a) Vă anunțăm despre modificările aduse termenilor sau politicii noastre de confidențialitate

(b) Vă solicită să lăsați o recenzie sau să participați la un sondaj

(a) Identitate

(b) Contact

(c) Profil

(d) Marketing și comunicații

(a) Executarea unui contract cu dvs.

(b) Necesar pentru a ne respecta obligațiile legale

(c) Necesar pentru interesele noastre legitime (pentru a ne păstra evidențele actualizate și pentru a studia modul în care clienții folosesc anumite pagini / produse / servicii)

Pentru a vă permite să finalizați un sondaj (a) Identitate

(b) Contact

(c) Profil

(d) Utilizare

(e) Marketing și comunicații

(a) Executarea unui contract cu dvs.

(b) Necesar pentru interesele noastre legitime (pentru a studia modul în care clienții folosesc paginile / produsele / serviciile, pentru a înțelege preferințele utilizatorilor, pentru a ne dezvolta paginile / produsele / serviciile și pentru a ne dezvolta afacerea)

Pentru a administra și a proteja afacerea noastră și site-ul nostru web (inclusiv depanarea, analiza datelor, testarea, întreținerea sistemului, asistența, raportarea și găzduirea datelor) (a) Identitate

(b) Contact

(c) Tehnic

(a) Necesar pentru interesele noastre legitime (pentru conducerea afacerii noastre, furnizarea de servicii de administrare și IT, securitatea rețelei, pentru a preveni frauda și alte activități ilegale și în contextul unei reorganizări a afacerii sau a unui exercițiu de restructurare a grupului)

(b) Necesar pentru a ne respecta obligațiile legale

Pentru a vă furniza conținut și reclame relevante pentru site-ul dvs. și pentru a măsura sau a înțelege eficacitatea site-urilor noastre și a publicității pe care vi le servim (a) Identitate

(b) Contact

(c) Profil

(d) Utilizare

(e) Marketing și comunicații

(f) Tehnic

Necesar pentru interesele noastre legitime (pentru a studia modul în care clienții folosesc anumite pagini / produse / servicii, pentru a le dezvolta, pentru a ne dezvolta afacerea și pentru a ne informa strategia de marketing)
Pentru a utiliza analiza datelor pentru a vă identifica călătoria prin site-urile noastre, pentru a ne îmbunătăți site-ul, produsele / serviciile, marketingul, relațiile cu clienții și experiențele noastre (a) Tehnic

(b) Utilizare

Necesar pentru interesele noastre legitime (pentru a defini tipurile de clienți care vizitează site-urile noastre web, pentru a înțelege interacțiunile lor cu site-urile noastre, pentru a menține site-urile noastre actualizate și a conținutului relevant, pentru a ne dezvolta afacerea și pentru a informa strategiile de marketing)
Pentru a vă înțelege preferințele și a vă face sugestii și recomandări cu privire la bunuri sau servicii care vă pot interesa (a) Identitate

(b) Contact

(c) Tehnic

(d) Utilizare

(e) Profil

(f) Marketing și comunicații

Necesar pentru interesele noastre legitime (pentru a dezvolta și promova pagini / produse / servicii și a ne dezvolta afacerea)
Pentru a obține sfaturi profesionale sau pentru a ne respecta obligațiile legale (a) Identitate

(b) Contact

(c) Financiar

(d) Tranzacție

(e) Tehnic

(f) Profil

(g) Utilizare

(h) Marketing și comunicații

(a) Necesar pentru interesele noastre legitime (pentru a obține sfaturi profesionale)

(b) Necesar pentru a ne respecta obligațiile legale

Marketing

Ne străduim să vă oferim opțiuni cu privire la anumite utilizări ale datelor cu caracter personal, în special în ceea ce privește marketingul și publicitatea.

Putem folosi datele dvs. de identitate, de contact, tehnice, de utilizare și de profil pentru a forma o imagine asupra a ceea ce credem că ați putea dori sau a avea nevoie sau a ceea ce poate fi de interes pentru dvs. Acesta este modul în care decidem ce produse, servicii și oferte pot fi relevante pentru dvs. (numim acest marketing).

Veți primi comunicări de marketing de la noi și / sau anumite părți terțe externe dacă ați solicitat informații și nu ați renunțat la primirea respectivului marketing.

Marketing terț

Vom primi consimțământul dumneavoastră expres de „înscriere” înainte de a partaja datele dvs. personale cu orice terță parte în scopuri de marketing.

Renunțare

Puteți să ne cereți sau terților să încetăm să vă trimitem mesaje de marketing în orice moment, urmând linkurile de renunțare din orice mesaj de marketing care vă este trimis sau contactându-ne în orice moment.

Cookie-uri

Cookie-urile sunt mici informații stocate de browserul dvs. pe hard diskul computerului. Folosim cookie-uri pentru a ne permite să înțelegem cine a văzut ce pagini și reclame, pentru a determina cât de frecvent sunt vizitate anumite pagini, pentru a determina cele mai populare zone ale unui site web și, în general, pentru a monitoriza utilizarea unui site web. Majoritatea browserelor web acceptă automat cookie-uri, deși nu este necesar. Nu controlăm utilizarea cookie-urilor de către terți. Puteți seta browserul să refuze toate sau unele cookie-uri sau să vă alerteze când site-urile web setează sau accesează cookie-uri. Dacă dezactivați sau refuzați cookie-urile, vă rugăm să rețineți că unele părți ale acestui site web pot deveni inaccesibile sau nu funcționează corect.

Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre cum să le dezactivați, puteți consulta informațiile furnizate de Biroul de publicitate interactivă la www.allaboutcookies.org.

Schimbarea scopului

Vom folosi datele dvs. personale numai în scopurile pentru care le-am colectat, cu excepția cazului în care considerăm în mod rezonabil că trebuie să le folosim din alt motiv și că acest motiv este compatibil cu scopul inițial. Dacă doriți să obțineți o explicație cu privire la modul în care procesarea pentru noul scop este compatibilă cu scopul inițial, vă rugăm să ne contactați.

Dacă trebuie să folosim datele dvs. personale într-un scop fără legătură, vă vom notifica și vă vom explica baza legală care ne permite să facem acest lucru.

Vă rugăm să rețineți că putem prelucra datele dvs. personale fără știrea sau consimțământul dvs., în conformitate cu regulile de mai sus, acolo unde acest lucru este cerut sau permis de lege.

  1.      Divulgarea datelor dvs. personale

Putem împărtăși datele dvs. personale cu părțile menționate mai jos în scopurile stabilite în tabelul de mai sus.

  •               Companii din cadrul grupului Investoo.
  •               Terțe părți externe (definite în glosarul de mai jos).
  •               Terțe părți cărora le putem alege să vindem, să transferăm sau să fuzionăm părți din afacerea noastră sau activele noastre. Alternativ, putem căuta să achiziționăm alte companii sau să fuzionăm cu acestea. Dacă se întâmplă o schimbare pentru afacerea noastră, atunci noii proprietari pot utiliza datele dvs. personale în același mod ca în această politică de confidențialitate.

Solicităm tuturor terților să respecte securitatea datelor dvs. personale și să le trateze în conformitate cu legea. Nu le permitem furnizorilor noștri de servicii terți să folosească datele dvs. personale în scopurile lor și le permitem să proceseze datele dvs. personale numai în scopuri specificate și în conformitate cu instrucțiunile noastre.

  1.      Transferuri internaționale

Putem transfera datele dvs. în afara Spațiului Economic European („SEE”).

Ori de câte ori transferăm datele dvs. cu caracter personal din SEE, ne asigurăm că i se acordă un grad similar de protecție, asigurându-ne că cel puțin una dintre următoarele garanții este implementată:

  •               Vom transfera datele dvs. personale numai în țări despre care sa considerat că oferă un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal de către Comisia Europeană.
  •               În cazul în care utilizăm anumiți furnizori de servicii, putem folosi contracte specifice aprobate de Comisia Europeană care oferă datelor cu caracter personal aceeași protecție pe care o are în Europa.
  •               În cazul în care folosim furnizori cu sediul în SUA, putem transfera date către aceștia dacă fac parte din Scutul de confidențialitate, care le cere să ofere o protecție similară cu datele personale partajate între Europa și SUA..

Vă rugăm să ne contactați dacă doriți informații suplimentare cu privire la mecanismul specific utilizat de noi atunci când transferați datele dvs. personale din SEE.

  1.      Securitatea datelor

Am instituit măsuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea, utilizarea sau accesarea accidentală a datelor dvs. personale în mod neautorizat, modificate sau divulgate. În plus, limităm accesul la datele dvs. cu caracter personal acelor angajați, agenți, contractori și alte terțe părți care au o afacere care trebuie să știe. Aceștia vor prelucra datele dvs. personale numai pe instrucțiunile noastre și sunt supuși unei obligații de confidențialitate.

Am instituit proceduri pentru a face față oricărei suspiciuni de încălcare a datelor cu caracter personal și vă vom informa pe dvs. și pe orice autoritate de reglementare aplicabilă cu privire la o încălcare în cazul în care ni se cere legal să o facem..

  1.      Păstrarea datelor

Cât timp veți utiliza datele mele personale?

Vom păstra datele dvs. personale numai atât timp cât este necesar în mod rezonabil pentru a îndeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv în scopul îndeplinirii oricăror cerințe legale, de reglementare, fiscale, contabile sau de raportare. Este posibil să păstrăm datele dvs. cu caracter personal pentru o perioadă mai lungă în cazul unei reclamații sau dacă credem în mod rezonabil că există o perspectivă de litigiu în ceea ce privește relația noastră cu dvs..

Pentru a determina perioada adecvată de păstrare a datelor cu caracter personal, luăm în considerare cantitatea, natura și sensibilitatea datelor cu caracter personal, riscul potențial de prejudiciu cauzat de utilizarea neautorizată sau dezvăluirea datelor dvs. personale, scopurile pentru care prelucrăm datele dvs. personale și dacă poate atinge aceste scopuri prin alte mijloace și cerințele legale, de reglementare, fiscale, contabile sau alte cerințe aplicabile.

Cu excepția datelor de contact (care vor fi păstrate pentru o perioadă de trei ani de la data ultimului nostru contact sau a relației cu dvs.), vom păstra datele dvs. pentru o perioadă de doi ani de la data ultimului nostru contact sau tu. La sfârșitul perioadei de păstrare aplicabile, datele dvs. vor fi șterse din sistemele noastre.

În unele circumstanțe ne puteți cere să ștergem datele dvs. înainte de sfârșitul perioadei de păstrare – consultați „drepturile dvs. legale” de mai jos pentru informații suplimentare.

În anumite circumstanțe, vom anonima datele dvs. personale (astfel încât acestea să nu mai poată fi asociate cu dvs.) în scopuri de cercetare sau statistice, caz în care putem folosi aceste informații pe termen nelimitat fără o notificare ulterioară către dvs..

  1.    Drepturile dvs. legale

În anumite circumstanțe, aveți drepturi în temeiul legilor privind protecția datelor cu privire la datele dvs. personale.

  •               Solicitați acces la datele dvs. personale (cunoscută în mod obișnuit ca „cerere de acces a persoanei vizate”). Acest lucru vă permite să primiți o copie a datelor personale pe care le deținem despre dvs. și să verificați dacă le prelucrăm în mod legal.
  •               Solicitați corectarea datelor personale pe care le deținem despre dvs. Acest lucru vă permite să corectați orice date incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dvs., deși este posibil să trebuiască să verificăm acuratețea noilor date pe care ni le furnizați.
  •               Solicitați ștergerea datelor dvs. personale. Acest lucru vă permite să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele cu caracter personal atunci când nu există niciun motiv întemeiat pentru continuarea procesării acestora. De asemenea, aveți dreptul să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele dvs. cu caracter personal în cazul în care v-ați exercitat cu succes dreptul de a vă opune prelucrării (a se vedea mai jos), unde este posibil să vă fi procesat informațiile în mod ilegal sau unde suntem obligați să ștergem datele dvs. personale pentru respectă legislația locală. Rețineți, totuși, că este posibil să nu putem întotdeauna să respectăm cererea dvs. de ștergere din motive juridice specifice care vă vor fi notificate, dacă este cazul, în momentul solicitării dvs..
  •               Obțineți prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal atunci când ne bazăm pe un interes legitim (sau pe cel al unei terțe părți) și există ceva în situația dvs. particulară, care vă face să doriți să vă opuneți prelucrării pe acest motiv, deoarece simțiți că are un impact asupra fundamentului dvs. drepturi și libertăți. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți în cazul în care prelucrăm datele dvs. personale în scopuri de marketing direct. În unele cazuri, putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a prelucra informațiile dvs. care înlocuiesc drepturile și libertățile dumneavoastră.
  •               Solicitați restricționarea prelucrării datelor dvs. personale. Acest lucru vă permite să ne cereți să suspendăm prelucrarea datelor dvs. personale în următoarele scenarii:

o Dacă doriți să stabilim acuratețea datelor.

o În cazul în care utilizarea datelor noastre este ilegală, dar nu doriți ca noi să le ștergem.

o Unde aveți nevoie de noi pentru a păstra datele, chiar dacă nu le mai solicităm, deoarece aveți nevoie de ele pentru a stabili, exercita sau apăra revendicări legale.

o V-ați opus utilizării datelor dvs. de către noi, dar trebuie să verificăm dacă avem motive întemeiate legitime pentru a le utiliza.

o Solicitați transferul datelor dvs. personale către dvs. sau către o terță parte. Vă vom furniza, sau unei terțe părți pe care ați ales-o, datele dvs. personale într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit, care poate fi citit de mașină. Rețineți că acest drept se aplică numai informațiilor automatizate pe care ați acordat-o inițial consimțământul nostru de a le utiliza sau în care am folosit informațiile pentru a încheia un contract cu dvs..

o Retragerea consimțământului în orice moment în care ne bazăm pe consimțământ pentru prelucrarea datelor dvs. personale. Cu toate acestea, acest lucru nu va afecta legalitatea oricărei prelucrări efectuate înainte de a vă retrage consimțământul. Dacă vă retrageți consimțământul, este posibil să nu vă putem oferi anumite produse sau servicii.

Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați.

De obicei nu este necesară nicio taxă

Nu va trebui să plătiți o taxă pentru a accesa datele dvs. personale (sau pentru a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este în mod clar nefondată, repetitivă sau excesivă. Alternativ, am putea refuza să respectăm cererea dvs. în aceste condiții.

De ce am putea avea nevoie de la tine

Este posibil să trebuiască să vă solicităm informații specifice pentru a ne ajuta să vă confirmăm identitatea și să vă asigurăm dreptul de a accesa datele dvs. personale (sau de a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Aceasta este o măsură de securitate pentru a se asigura că datele personale nu sunt dezvăluite niciunei persoane care nu are dreptul să le primească. De asemenea, vă putem contacta pentru a vă solicita informații suplimentare cu privire la solicitarea dvs. de a accelera răspunsul nostru.

Limita de timp pentru a răspunde

Încercăm să răspundem la toate solicitările legitime în termen de o lună. Ocazional, ar putea dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau dacă ați făcut mai multe cereri. În acest caz, vă vom notifica și vă vom ține la curent.

  1.    Glosar

BAZA LEGALĂ

Interes legitim înseamnă interesul afacerii noastre în desfășurarea și gestionarea afacerii noastre pentru a ne permite să îi înțelegem pe cei care vizitează site-urile noastre web, interesele lor și preferințele lor în vederea oferirii celor mai relevante experiențe de utilizator. Ne asigurăm că luăm în considerare și echilibrăm orice impact potențial asupra dvs. (atât pozitiv cât și negativ) și drepturile dvs. înainte de a prelucra datele dvs. personale pentru interesele noastre legitime. Nu folosim datele dvs. cu caracter personal pentru activități în care interesele noastre sunt depășite de impactul asupra dvs. (cu excepția cazului în care avem consimțământul dvs. sau suntem obligați sau permiși în alt mod prin lege). Puteți obține informații suplimentare despre modul în care evaluăm interesele noastre legitime în raport cu orice impact potențial asupra dvs. în ceea ce privește activități specifice, contactându-ne.

Executarea contractului înseamnă prelucrarea datelor dvs. acolo unde este necesar pentru executarea unui contract la care sunteți parte sau pentru a lua măsuri la cererea dvs. înainte de a încheia un astfel de contract.

Respectați o obligație legală înseamnă prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal acolo unde este necesar pentru respectarea unei obligații legale de care suntem supuși.

Terțe părți interne înseamnă alte companii din grupul Investoo, care acționează ca controlori și procesatori comuni.

Terțe părți externe mijloace:

  •               Consilierii noștri profesioniști (inclusiv avocați, bancheri, auditori și asigurători).
  •               Venituri HM & Vamă, autorități de reglementare și alte autorități.
  •               Furnizorii de servicii care acceptă tehnologia din spatele site-urilor noastre web (de exemplu, WordPress și HubSpot) și alți furnizori de servicii care ne ajută să ne conducem afacerea și să efectuăm orice servicii pe care le solicitați.
  •               Agenții sau companii de prevenire a fraudei, spălării banilor și finanțării terorismului.
  •               Furnizori de produse, brokeri, burse și alte companii ale căror produse și servicii sunt listate sau promovate pe site-urile noastre web.
  •               Partenerii noștri de afaceri, rețelele de publicitate afiliate, furnizorii de analize și furnizorii de informații de căutare.