Napovedovanje cen ZCash – koliko bo stalo ZEC v letu 2018 \ 20 \ 25?

Svet kriptovalut je bil v zadnjem letu priča množičnemu pojavu različnih altcoinov. Ena izmed najbolj priljubljenih kriptovalut je ZCash. Predolgo ga ni bilo, je pa že pridobil vojsko navijačev in sodelavcev. Nimate pojma, kaj je ZCash? Se sprašujete, ali se splača vlagati v to? Potem je ta članek za vas! Pridobimo osnovno idejo o tem,… Continue reading Napovedovanje cen ZCash – koliko bo stalo ZEC v letu 2018 \ 20 \ 25?

Analiza cene kovancev Binance – kako daleč lahko raste BNB?

Binance se je vedno znova znašel na naslovih. Sprva so ustanovili investicijski sklad v višini 1 milijardo dolarjev, nato pa praznovali več kot osem milijonov uporabnikov. Ti novi dosežki zmanjšujejo prejšnjih 15 milijonov dolarjev, zbranih julija 2017, in osupljivo rast članstva. Naraščajoč uspeh je prinesel tudi več govoric o napovedovanju cen BNB. Kljub zvezdni uspešnosti… Continue reading Analiza cene kovancev Binance – kako daleč lahko raste BNB?

Litecoin je mrtev? Napovedovanje cen LTC 2018 \ 20 \ 25

Imenovana je srebrna različica zlata Bitcoin, Litecoin je bil uveden leta 2011 kot hitra rešitev, ki naj bi rešila nekatere težave, značilne za Bitcoin. To je hitrejše kripto: transakcije se obdelajo štirikrat hitreje kot Bitcoin Blockchain. Toda kljub temu, da je boljša alternativa Bitcoinu, ga Litecoin še vedno ne more nadomestiti in je tako drag… Continue reading Litecoin je mrtev? Napovedovanje cen LTC 2018 \ 20 \ 25

Tržna kapitalizacija kriptovalut – Razumevanje tržne kapitalizacije v letu 2019

Preprosto povedano, tržna kapitalizacija kriptovalut je skupna vrednost vse virtualne valute v obtoku. Kaj pa, če se malo poglobimo? Vzemimo na primer Bitcoin – najmočnejšo kriptovaluto. Znano je, da v resnici niso na voljo vsi BTC, ki se upoštevajo pri uporabi velikih začetnic. Številni kovanci se za vedno izgubijo skupaj z zažganimi diski, pozabljenimi gesli… Continue reading Tržna kapitalizacija kriptovalut – Razumevanje tržne kapitalizacije v letu 2019

Analiza cen meja 2018/19/20: Ali nas bo XVG presenetil?

Potem ko je bil Verge v senci Bitcoina in drugih kovancev, je končno začel delati valove in pritegnil pozornost kripto trgovcev z vsega sveta. Se sprašujete, ali je to dobra možnost za naložbo? Ugotovimo napoved cene Verge za najbližjo prihodnost in se odločimo, ali je igra vredna sveč. Kaj je Verge? Kriptovaluta Verge je bila… Continue reading Analiza cen meja 2018/19/20: Ali nas bo XVG presenetil?

Analiza cen Monero 2019-20-25 – Koliko bi lahko stala XMR?

Nastop Monera leta 2014 je bil zelo miren, saj se je takrat še mogel zgoditi razcvet kriptovalut. Vendar je imel ta novi kovanec v očeh strokovnjakov sprva številne prednosti, zato so ga sprejeli darknetni trgi Alphabay in Oasis, nato pa je sledila prava cenovna eksplozija kriptovalute Monero. Glavna značilnost te kriptovalute je bila popolna anonimnost.… Continue reading Analiza cen Monero 2019-20-25 – Koliko bi lahko stala XMR?

Analiza cen Nem 2019-20-25 – Koliko lahko stane XEM?

Kriptovaluta NEM izstopa od ostalih altcoinov. To je mlada digitalna valuta, ki je postala še posebej priljubljena med uporabniki v Aziji. Značilnosti platforme NEM Ustanovitelj kriptovalute NEM (XEM) velja za člana priljubljenega portala bitcointalk.org, ki je znan po vzdevku »utopična prihodnost«. V drugi polovici januarja 2014 je uporabnik začel razpravljati o ustvarjenem digitalnem sredstvu in… Continue reading Analiza cen Nem 2019-20-25 – Koliko lahko stane XEM?

Analiza cene Bitcoin Cash 2018 \ 20 \ 25

Bitcoin Cash pridobiva na vrednosti ne le zaradi matične kriptovalute Bitcoin. Vlagatelji se začnejo zavedati, da je to eden najprimernejših načinov plačila s kripto in dvig virtualnih sredstev. Je ta altcoin dovolj obetaven za vlaganje vanj? Preberite napoved Bitcoin Cash, da to ugotovite. Ali se Bitcoin Cash bistveno razlikuje od Bitcoina? Čeprav Bitcoin še naprej… Continue reading Analiza cene Bitcoin Cash 2018 \ 20 \ 25

Analiza cen NEM: Kolikšni bi lahko bili stroški NEM v letu 2018 \ 2020?

NEM se uvršča med 20 najboljših sodobnih kriptovalut v bližnji prihodnosti. Napovedovanje cen kovancev NEM ni lahka naloga, zato ugotovimo, kateri dejavniki lahko vplivajo na njegove stroške. Kaj je NEM? Fundacija NEM, ki nadzoruje projekt NEM in kovanec XEM, je pobuda s sedežem v Singapurju z glavnim ciljem promocije tehnologij NEM Blockchain. Danes je to… Continue reading Analiza cen NEM: Kolikšni bi lahko bili stroški NEM v letu 2018 \ 2020?

Analiza cen EOS: Koliko lahko stane EOS v letih 2018, 2020, 2025?

EOS je platforma, ki temelji na Blockchainu in nudi podporo decentraliziranim operacijam ter olajša ustvarjanje aplikacij Blockchain. Poleg tega je kriptovaluta EOS, žeton, ki ga ponuja omrežje, pokazala ogromen potencial in privlači vlagatelje z izjemno hitrostjo. Razvijalci prav tako izjavljajo, da lahko omrežje vsako sekundo opravi 50.000 transakcij – atribut, ki bo omogočil stabilnost, ko… Continue reading Analiza cen EOS: Koliko lahko stane EOS v letih 2018, 2020, 2025?